2022-04-25T04:39:30Z
Zaradi dolgih čakalnih vrst se veliko Slovencev odloči za izbiro zasebnega zdravnika, saj čakalne dobe postanejo krajše, ali pa jih sploh ni. Pogosto naletimo na dilemo, katerega zasebnega zdravnika izbrati. Pri izbiri nam lahko svetujejo prijatelji in znanci, ampak velikokrat nam ne preostane drugega, da začnemo zdravstvene storitve iskati na internetu. S podobnim problemom se je soočal študent medicine na mariborski Medicinski fakulteti, Matej Žnidarič, ki je ustvaril slovenski portal za iskanje zasebnih zdravnikov, zobozdravnikov in zdravnikov s koncesijo – Najzdravnik.si. Idejo o zdravstvenem portalu je začrtal že v tretjem letniku študija in jo začel dejansko uresničevati na začetku pandemije COVID-19. Najzdravnik.si je prvi slovenski zdravstveni portal, ki ponuja koristne informacije o zasebnih ordinacijah in medicinskih centrih po Sloveniji. Strnjeni in pregledni opisi ordinacij, ogledi lokacij, možnost neposrednega kontaktiranja ordinacij preko portala, ocenjevanje kvalitete zdravstvenih storitev in številne druge funkcije naredijo portal Najzdravnik.si koristno orodje, ki je v pomoč številnim iskalcem zdravstvenih storitev. Poleg opisov ordinacij so dodane še slike, ki izboljšajo uporabniško izkušnjo pri iskanju zdravstvenih storitev. Dodana vrednost portala je interaktiven zemljevid, kjer lahko obiskovalci iščejo ponudnike zdravstvenih storitev v svoji neposredni bližini. Ustanovitelj portala si prizadeva, da bodo Slovenci s hitrejšo izbiro kvalitetnih zdravstvenih storitev prihranili svoj dragoceni čas in denar, saj imajo možnost izbirati med preverjenimi in visoko ocenjenimi ponudniki zdravstvenih storitev.

Proti koncu leta 2021 je zaživel še spletni portal Najzdravnik.net, kjer so zbrani vsi slovenski zdravniki in zobozdravniki. Obiskovalci portala lahko oddajo mnenja in ocenijo njihove zdravstvene storitve.

Vzporedno z bliskovitim napredkom medicine se razvija tudi medicinska tehnologija, ki postaja pomemben dejavnik pri izboljšanju kvalitete življenja bolnikov. Na prvi novoletni dan 2022 je ustanovitelj znamke Najzdravnik otvoril še spletno trgovino z medicinskimi pripomočki in izdelki za zdrav način življenja – Najzdravnik.com. Pravi, da je poslanstvo njegove spletne trgovine Slovencem ponuditi inovativne in visokokakovostne medicinske pripomočke po dostopnih cenah. Stopiti želi izven povprečja obstoječih medicinskih pripomočkov na slovenskem trgu in Slovencem predstaviti nove tehnike in pristope k preprečevanju in zdravljenju bolezni ter zdravemu načinu življenja. Večji poudarek bo namenil izdelkom za zdravljenje kroničnih bolezni in lajšanju njihovih zapletov. V spletni trgovini Najzdravnik lahko najdete preizkušene medicinske pripomočke, ki sledijo smernicam evropske direktive. Večletne klinične raziskave, obetavni rezultati zdravljenja in visoki standardi kakovosti so vodila, po katerih se izbira medicinske pripomočke in se jih predstavi v spletni trgovini. Pri tem pa se ne pozabi na cenovno dostopnost, saj znamko Najzdravnik  spremlja uradni slogan: »Zdravje ljudem!«.

2022-04-25T05:57:27Z
Zasebnikom je potrebno stopiti na goltanec.
2022-04-25T06:32:58Z
Da bodo čakalne vrste še daljše, ane?
2022-04-25T06:35:10Z
Čakamo, kaj bo Bešič Loredan ukrenil.
_________________________________________________________________________________________

Kdor meni, da je večji od drugih, naj obišče pokopališče.

2022-04-25T07:15:46Z
Ta pomembna forumska tema je bila premaknjena v Tematski sklop: "Dnevna politika in dogajanje na globalnem odru".

Podpis: Adminova pisarna.

2022-04-25T12:15:57Z
Vsi zdravniki in zdravstvene ustanove bi morali biti zasebniki.

Plačniki bi morale biti zdravstvene zavarovalnice.

Pustiti bi morali posameznikom, da izberejo ustrezen paket zavarovanja, od osnovne oskrbe do postrežbe v predsedniškem apartmaju s hrano iz michelinove restavracije.

Dovoljeno bi moralo biti zdravljenje kjerkoli na svetu, kar bi bilo plačano v skladu z izbranim zavarovalniškim paketom.

Drugače rečeno: zdravstvo za ljudi bi moralo biti organizirano tako, kot imamo zdravstvo za avtomobile. 🤗

Za revnejše bi osnovno zdravstveno zavarovanje bilo krito iz proračuna.


Še vedno divjak. Cepiča se nista prijela.
2022-06-10T12:38:35Z
To je sebično mišljenje. Bogati bi si lahko privoščili najboljše pakete, revnejši pa najslabše ali nič. Človeška solidarnost, ki je bogati sebičneži ne čutijo. Na srečo imamo socialno levico in večino folka s srčno kulturo, ki ne bodo dovolili tako sprevrženost in zdravstvo bo ostalo javno za večino ljudi.
_________________________________________________________________________________________

Kdor meni, da je večji od drugih, naj obišče pokopališče.

2022-06-10T14:19:09Z
Zakaj je pa na Danskem recimo lahko tako, da jim vse špila, ob večinoma zasebnem zdravstvenem izvajalstvu? Po mojem imajo naši Yugoslovanski Komunisti ene svoje partizanaćke računice v igri. Ne nasedajmo jim!
2022-06-10T15:55:35Z
Originally Posted by: ZokiPoki 

To je sebično mišljenje. Bogati bi si lahko privoščili najboljše pakete, revnejši pa najslabše ali nič. Človeška solidarnost, ki je bogati sebičneži ne čutijo. Na srečo imamo socialno levico in večino folka s srčno kulturo, ki ne bodo dovolili tako sprevrženost in zdravstvo bo ostalo javno za večino ljudi.

Socialna levica se hodi zdravit na zasebne (javnih sploh ni) švicarske klinike. 🤨


Še vedno divjak. Cepiča se nista prijela.