2019-04-03T14:52:26Z

ZokčiNašPokči, a bi bil ti tolk prijazen in mi spet poslal neki kefirjevih zrn? DaVidimoBlsh


UserPostedImage
2019-04-03T15:34:51Z

Ne delam več tega. Kupi si kefir in si ga sama vzgoji ali pa vprašaj v Biotehniški center Naklo (Strahinj).


_________________________________________________________________________________________

Kdor meni, da je večji od drugih, naj obišče pokopališče.

2019-04-03T20:48:46Z
2019-04-04T07:48:27Z

A hočeš pojasnit, kaj je bilo LOL?


_________________________________________________________________________________________

Kdor meni, da je večji od drugih, naj obišče pokopališče.

2019-04-04T08:11:33Z

Še TOLE si poglej.


_________________________________________________________________________________________

Kdor meni, da je večji od drugih, naj obišče pokopališče.

2019-04-04T12:16:04Z

O super, velka hvala! KissBlsh


UserPostedImage
2019-04-04T12:17:09Z

Originally Posted by: ZokiPoki 

A hočeš pojasnit, kaj je bilo LOL?

Pomojem to, da si me tko grobo zavrnu. ROFL


UserPostedImage
2019-04-04T19:27:41Z

Jaz sem tud slišal, da so bili nepričakovani incidenti & spremljajoče nevšečnosti. Ahahaha

2019-04-05T02:12:12Z

Je pa poskrbel, da mam randi z nekim Igorjem. HaE


UserPostedImage
2022-03-31T18:08:14Z
Enkrat smo govorili o kefirju tule. Jaz ga ne delam več, sem pa velik ljubitelj jogurta, ker imam laktozno intoleranco. Izdelujem si ga sam, saj se to splača:  liter kupljenega  (po 180 g) stane cca 311 €, mene stane 87 €. Ali ima kdo izkušnje z grškim jogurtom v domači izdelavi? Ali pa z islandskim jogurtom skyr? Kateri so najboljši na našem trgu?
_________________________________________________________________________________________

Kdor meni, da je večji od drugih, naj obišče pokopališče.

2022-03-31T18:16:32Z
Jaz vem samo to, da me po grških jogurtih boli trebuh. Po drugih me ne. 😞
Še vedno divjak. Cepiča se nista prijela.
2022-03-31T18:48:33Z
Najbrž so grški jogurti  različni od raznih proizvajalcev. Pitaj boga, kako ga ponarejajo. Zadnjič sem imel po domači torti z mascarponejem težave. Verjetno je bil ponarejen mascarpone s sirotko, ki na veliko ostaja mlečni industriji po izdelavi sirov. In tisto sirotko (v prahu) tiščijo vsepovsod. Sirotka v prahu vsebuje 70% laktoze. Eni ljudje imajo že od mladosti laktozno intoleranco, drugi jo dobijo pozneje, je pa tudi genetsko pogojena.  Jaz sicer toleriram manjše količine laktoze.
_________________________________________________________________________________________

Kdor meni, da je večji od drugih, naj obišče pokopališče.