Kje je zdaj naš kmetič Zokči?
Kdor meni, da je večji od drugih, naj obišče pokopališče.
Člani foruma čakamo, da se zamenja slika na naslovnici.
A zato, ker je bolj rdeč?
(To je danes pozitivno.)
Resnici na ljubo tisti rdeči sploh ni kakšen hud dosežek.
Jaz sem namreč vedno znova presenečen, če folku NA GORENJSKEM uspe vzgojiti nekaj, kar je vsaj približno podobno paradajzu (grozdju, kivijem, kakijem, figam, pomarančam, ...).
Člani foruma čakamo, da se zamenja slika na naslovnici.A zato, ker je bolj rdeč?
Uvodnica je pa:
Bi se našel še tudi kak večji, a sem vzel takega, ki je le za las prehitel Tihin nedozoreli paradajz. Da ne bo več izzivala!
Jaz sem si malo prej napravil za malico sendvič: 2 kosa domačega kruha, čedar sir in suhi paradižniki v olivnem olju s česnom in kaprami. Grem napravit še enega, tako je bilo dobro.
Letos sem nasušil kar veliko paradajza.
Jaz sem si malo prej napravil za malico sendvič: 2 kosa domačega kruha, čedar sir in suhi paradižniki v olivnem olju s česnom in kaprami. Grem napravit še enega, tako je bilo dobro.Letos sem nasušil kar veliko paradajza.
Kje pe j' pršut, pi špeh, panceta an umjes pa še kak šalam, an še klobase v reštah ... ?
Vprašanje, če res, ko jim pa vso hrano poješ.
Sicer pa zdaj obstaja beyond meat in impossible foods . Verjetno za klobase in salame čisto sprejemljivo .
* Moj mulc je rekel, da bo to imitacijo mesa iz rastlin začel jesti takrat, ko bodo mesojedci začeli jesti imitacijo korenja narejeno iz pujsa.