ZokiPoki
 
ZokiPoki Topic Starter
2021-01-14T07:34:39Z

Danes praznuje 80 let gospod Milan Kučan, prvi predsednik (od)cepljene Slovenije. Še na mnoga leta v želji, da bi se še naprej borili proti jajofašizmu!!! Kaj več o gospodu si lahko preberete TUKAJ. Najdemo, da ima 165 cm. Si lahko zamislite, kaj vse bi storil za našo državo, če bi bil visok 190 cm?


_________________________________________________________________________________________

Kdor meni, da je večji od drugih, naj obišče pokopališče.

2021-01-14T07:49:19Z
Kdaj bo šel pa v penzijo? HAAA?!
2021-01-14T08:56:58Z

Odličen članek ob 80. obletnici tovariša Predsednika Predsedstva Centralnega Komiteja Zveze Komunistov! MeSpeakYouListen

https://siol.net/novice/slovenija/osem-desetletij-milana-kucana-543407

kekez
 
kekez
2021-01-14T11:02:26Z

Wikipedia postreže, da je bil prvi predsednik Slovenije Josip Vidmar.

Na netu najdemo tudi, če Kučan ne bi dal likvidirati Krambergerja, verjetno nikoli ne bi bil predsednik. Dno

Da se ne pozabi. Za Kučanove po-predsedniške privilegije je v veliki meri zaslužen Tonin Pffffrt. Takrat se je uvedlo tudi funkcijo bivšega predsednika, vse skupaj pa je postalo krneki - nobene resnosti. To je sicer šele v zadnjem času v praksi direktno pokazal Pahor, da je funkcija predsednika, da gre zjutraj pokidati gnoj iz štale.

Namreč, če so že sprejeli vse te funkcije (predsedniško, bivšo-predsedniško), bi se tega veljalo tudi držati. To bi med drugim tudi pomenilo, ko je bil izvoljen Turk in je takoj za tem umrl Drnovšek, se je mesto bivšega predsednika izpraznilo. Takrat bi moral Turk nemudoma odstopiti, da bi zasedel izpraznjeno mesto bivšega predsednika (tega se namreč ne voli), izvoliti bi pa morali novega predsednika. Tako pa Moonshine.


Popolnoma NEGATIVEN TIP. Ampak res (spet).