2020-12-29T14:58:38Z

Originally Posted by: ZokiPoki 

Neverjetno, kako se je naša Miša prestrašila. Bila je v kuhinji in ko sem prišel iz kleti, je kar skočila skozi vrata in se skrila v hiši. Jaz sem imel v Petrinji v JLA 3 mesece graničarske obuke.

TULE so slike razdejanja.

Dobre fotke. Srs

Razdejanje je grozljivo, dejansko so VSE une bajte za podret. Kar je starejše (recimo pre-1961) je verjetno razmajano do temeljev in ni več varno, tud če se ne vidi razpok. Upamo lahko samo, da je malo žrtev. Ampak, ko smo videli, kako se je treslo v LJ, se je prec videlo, da gre za resnejši potres, rušilne moči, nekje v okolici ... iskreno sožalje Hrvatom.

2020-12-29T16:25:17Z

Pohvale tudi slovenski vladi, ki prva pošilja nujno pomoč Hrvaški. Zdajle res ni pravi cajt za šimfanje, pa če se uni Kuloti na titowke postavijo! Jasnokwapa

2021-01-01T15:33:51Z
Hrčki so hudi frajerji. Zaprosili so, da naj jim več ne pošiljamo materialne pomoči. Zgleda, da nimajo ne skladišč po državi, ne delavcev za sprejem, ne drugih revežev, ki bi bili lahko deležni viškov. Edino denar bi še vzeli, ker ne zavzame veliko prostora.
_________________________________________________________________________________________

Kdor meni, da je večji od drugih, naj obišče pokopališče.

kekez
 
kekez
2021-01-06T20:16:41Z

Originally Posted by: Navadni Nimda 

Počak pondelk, ali še kak dan več. EU in UK sta sprejela trgovinski sporazum, ko bo jasno točno kaki bodo pogoji čezmejnega poslovanja, bo znano tudi vse okoli DDV. Bookdepository mora pač delati tako, da ga ne štrafajo. Predpostavlam, da tudi Amazon.UK.

Še vedno nič. Tale bookdepository nas je očitno odpisal permanentno. Dno


Kar precej negativen tip.

(To je danes pozitivno.)