ZokiPoki
7 months ago
Berem, da je gospod Hajdinjak odstopil. Le kako je to mogpče, če je pa nedolžen??? S tem se je izpostavil napadom, zato ni čudno, da se je na Žurnal24  pojavil tale zapis uporabnika Herkulesa: Klero-pedo-buzerant, ki ga v svojem koruptivnem 200 m2 stanovanju. v lasti drugega klero-buzeranta Pogorevca, obiskujejo samo mladi moški in fantje, kot pričajo sosedje, je z odstopom končno priznal, da je skorumpiran do fundamenta, kot vsi njegovi cerkvenjaki in janšisti! Sedaj vlagat tožbe proti tem janšističnim kriminalcem!
Grozno!!!! Tega Herkulesa naj gospod Hajdinjak poišče in toži za njegove klevete!!!
Živela komunistična partija! Živel Josip Broz Tito! Živela Jugoslavija!
Navadni Nimda
7 months ago
Zakaj so toliko časa cincali, da ga našutirajo? In zakaj je bil sploh šef Darsa? 
ZokiPoki
7 months ago
Čeprav veš, ti bom vseeno povedal. Take stvari se špara in na svitlo da, ko nekomu prav pride. Ko ti npr. rating pada, ko imaš svoje sranje na sceni, ko je treba prestaviti fokus javnosti ipd. Itak so lopovi vseh barv preželi to državo in jo izropali.
Živela komunistična partija! Živel Josip Broz Tito! Živela Jugoslavija!
deležnik
7 months ago
Meni se smilijo upokojenci, ki se vozijo po avtocesti. Večina niti ne ve katerega leta smo, kaj šele da bi vedeli kdaj so kupili vinjeto. Potem pa gredo recimo en teden nabirat gobe za ozimnico in čez en mesec dobijo domov položnico 10x300€. Ta znesek gre potem v sklad za Hajdinjakovo odpravnino.

V Avstriji so uvedli e-vinjeto pred nami, pa še lahko danes kupiš fizično vinjeto. A so Alenka, Karl in Emilija recimo pomislili na to?
ZokiPoki
7 months ago
Naj vas potolažim glede "ubogih" upokojencev. Tisti tabrihtni, ki so končali šole in imajo solidno ali lepo penzijo, kar lepo živijo z današnjim pokojninskim sistemom. Bolj se mi smilijo bodoči upokojenci, po poklicu "gimnazijski maturant", "dedič", "komunikolog",  in slično, ki jih čaka kruta usoda, ki so si jo sami pripravili. Kar naprej nam penzije zvišujejo, ko v bistvu ne rabimo veliko in zato nepremišljeno zapravljamo denar za razne neumnosti, prehranska dopolnila, čudežne kreme za revmo in slično.
Živela komunistična partija! Živel Josip Broz Tito! Živela Jugoslavija!
kekez
7 months ago
Sem ravno danes prejel od svoje večje stranke: Gifts and Entertainment Policy letter
poslovna politika ravnanja glede daril in razvedrilnih dejavnosti 
Nekako sem takoj dobil občutek, da stvar ni v duhu farmacevtov in zdravnikov. 
To sm jest!
This forum is running Yetanotherforum.
All content is Copyright® Hyde-Park.si (2007-2023), except where outright stolen.