Navadni Nimda
22 days ago
Originally Posted by: kekez 

Originally Posted by: kekez 

Meni se zdi, kot en post od umetne NEinteligence. 

Pravijo, da je umetna (ne)inteligenca na taki stopnji, da je ni več mogoče prepoznati od človeških umotvorov.
Meni se pa zdi, da njihovi umotvori prav sekajo ven s svojimi suhoparnimi dejstvi, ki so po večini dokaj trivialna in za naravno inteligenco večinoma precej nepotrebna omembe. 

Sploh bard je štosen, saj deluje kot šizofrena razdvojena osebnost.
Pogosto, kot bi se pogovarjal z več osebami, ki ne vedo en za drugega. Tako nepovezane odgovore daje.Danes sem se spet celo popoldne prepiral z bardom.
Vprašal sem ga, kako se pri nekem programu pač nekaj nastavi.
Pa kar začne fantazirati, da moram nekaj skonfigurirati ... pa mu rečem, da to sploh ne obstaja. On pa, najbrž imaš prestaro verzijo, to je šele od verzije 3 naprej, naredi nadgradnjo. (Tole smo od teh neinteligenc že kar naveličali. Vedno težijo: Ja verjetno imaš prestaro verzijo, naredi nadgradnjo)
Mu rečem da imam verzijo 11. Pa pravi: no saj, naredi nadgradnjo na verzijo 3. Pa ga spet vprašam po zdravju, saj je 11 najnovejša verzije, 3 pa prastara.

Potem se mi je na dolgo in široko opravičeval in se posipal s pepelom, da se on tudi šele uči. In to je bilo to.
Zanj! Gledam jaz tisto, kaj zdaj, je zdaj s tem opravičilom problem kao rešen ali kaj. Nič namreč ni več prispeval dalje k rešitvi.

Potem sem preklopil na chatGPT in bil tokrat kar prijetno presenečen. Mi je dal kar nekaj dobrih idej in iztočnic za nadaljnje raziskovanje.
Tole je bilo čisto nekaj drugega, kot  pred tedni, ko mi je izračunal, da ima 10 m dolga in 4 mm2 debela bakrena žica upornost 50 ohm. Takrat se mi je s tako traparijo na smrt zameril.

ZokiPoki
22 days ago
Mogoče pa kaže, da bi te zadeve jemali z rahlo, rahlo rezervo in bi se izogibali debat, ki vodijo v prepir. Jaz sem to pred časom  začel prakticirati pri mungecu. Obese se, penzionistov skoraj ne žali več.
kekez
22 days ago
To je računalnik. Škatla. Logično aritmetični mlinček.
Da ti gre izračunat tako neumnost, je žalitev za ves tehnični svet.
Da si kar izmišlja neke fakte, pa tudi.
Bemo, to je res samo za družboslovje? Se ploh ne čudim, da se jim tako tresejo hlače.
Mi tehniki se ne bojimo, da nek mlinček namesto nas računa integrale in rešuje diferencialke. Fala bogu za orodja in stroje, ki pomagajo ljudem.
To sm jest!
This forum is running Yetanotherforum.
All content is Copyright® Hyde-Park.si (2007-2023), except where outright stolen.