Ti Koyo
2 months ago
Amerika je velika. In ker ima v Prvem Amendmentu eksplicitno zapisano, da velja absolutna Svoboda Govora & Izražanje, o kateri ne sme Congress niti razpravljati, kaj šele omejevati s kako komunistično prevaro - in je sploh edina država na svetu, ki ima človeka vredno ustavo - so se na ulicah pojavili celo AMISH-i in dali jasno vedeti, da globoko spoštujejo državo, v kateri živijo in ki jim omogoča življenje na način, ki je v skladu z njihovim izročilom.

Za naš portal se je oglasil Papi Trumpo ter nam poslal tole sporočilo: 

ZokiPoki
2 months ago
A je to bilo za pusta?
Živela komunistična partija! Živel Josip Broz Tito! Živela Jugoslavija!
Navadni Nimda
2 months ago
Originally Posted by: ZokiPoki 

A je to bilo za pusta?


Ma kakvi, to imajo danes ne vem točno kje ... (kongress SD, baje pride tudi Murgeljski Vin Hindenburg "mal po-kadrirati").
aceofs
20 days ago
Originally Posted by: Ti Koyo 

Amerika je velika. In ker ima v Prvem Amendmentu eksplicitno zapisano, da velja absolutna Svoboda Govora & Izražanje, o kateri ne sme Congress niti razpravljati, kaj šele omejevati s kako komunistično prevaro - spletno oglaševanje  sobna kolesa  in je sploh edina država na svetu, ki ima človeka vredno ustavo - so se na ulicah pojavili celo AMISH-i in dali jasno vedeti, da globoko spoštujejo državo, v kateri živijo https://www.estela.si/geli-za-nohte  https://atelierrebul.si/en/shop/istanbul-eau-de-parfum-12ml-59  in ki jim omogoča življenje na način, ki je v skladu z njihovim izročilom.

Za naš portal se je oglasil Papi Trumpo ter nam poslal tole sporočilo: 


zanimivo ideom ti amerikani haha 
This forum is running Yetanotherforum.
All content is Copyright® Hyde-Park.si (2007-2023), except where outright stolen.