ZokiPoki
19 days ago
Ne morš verjamit. Gorenje proizvaja tudi dobre pečice z možnostjo kontrole z web modulom in aplikacijo za telefon. In ta aplikacija je polizdelek. Program dovoli le predgretje in 2 koraka. A ne bi bilo enostavno dodati še kakšen korak več? Ko imaš aplikacijo na telefonu, ne moreš pogledat, kateri parametri (temp., čas) so nastavljeni za posamezni korak. Ko si aplikacijo vneseš, si moraš te parametre nekam zapisat, da boš drugič vedel, saj ima naslov aplikacije omejeno število znakov. Pečica je sicer super dobra, posebno za peko pizze, kjer rabiš začetno temperaturo cca 300 st.C kratek čas. Za peko zahtevnejših stvari pa bi rabil več korakov. Sram jih je lahko, da so tako hitro zadovoljili s tako šlampastim softerom.
Navadni Nimda
19 days ago
Preveri, če je slovenski prevod App-a še v izdelavi. Torej preklopi za par mesecev na ENGLISH. 
ZokiPoki
19 days ago
Pojma nimam, kje bi to preveril.
 
ZokiPoki
19 days ago
Aja, razvijalec je ConnectLife.
Navadni Nimda
19 days ago
Help Desk od HISENSE bo prvi kontakt, ki ga je treba najt. (Telefonsko ali prek maila)
ZokiPoki
19 days ago
Sem jim že pisal na AppGallery, imajo to možnost ko podaš oceno aplikacije in komentar. Me prav zanima, če mi bodo odgovorili. Zadnja posodobitev je bila v juliju, pečico imam od letos spomladi. Cela stvar je zelo uporabna, da si napraviš programe za razne stvari in odpade brkljanje po menijih. Lahko si vklopiš pečico, ko greš iz službe, spremljaš na daljavo potek itd. Saj bodo počasi vsi aparati taki. Sem pa mišljenja, da se to uporablja, ko je res smiselno.
Navadni Nimda
19 days ago
Tlele je treba pritisnit direkt na HISENSE, torej verjetno v Beijing. Ker tam govorijo samo Kitajsko, je dobr da se naše mal "zbode". Bodi ziher, da vse skup zgleda "kao" napol narejeno samo zato, ker ni prevedeno v SLO do konca.

(App je narejen in zna vse, kar zna sama pečica, sicer ne bi nič prodali v Evropi in na Kitajskem, in bi bil napol narejen App točno tisto, kar bi odvrnilo kupce, ki bi zbežali h konkurenci. Kapitalizem je treba zajahat, sicer odgalopira naprej brez nas! )
ZokiPoki
19 days ago
Mogoče je zato tako napravljeno, da ne bi kakšna glupa gospodinja kaj narobe delala. Ampak pregled nastavitev programa bi pa vseeno lahko dali kot možnost. Zdaj ti preostane le, da če nimaš zapisanih parametrov po korakih, da zbrišeš program, ga na novo določiš in zapišeš na papir.
Danes sem si, kot običajno ob sredah (brez kuharice), pripravil pizzo in je bila božanska: pršut, olive, šalša, paradižnik, mocarela, domač sveži origano. Origano je sploh pomemben, da je aromatičen. Doma pridelan je vedno premalo dišal, letos pa sem pogruntal tehnologijo pridelave in je veliko boljši od kupljenega suhega. In zanimivo, sadike od IHP Žalec dajo veliko bolj dišeč origano od sadik italijanskega.
Navadni Nimda
19 days ago
Tole s sadikami... je to zato, ker sta sorti drugačni in navajeni na svoje sorte zemljo v kateri rasteta?
ZokiPoki
19 days ago
Mogoče se sčasoma spremeni, ker ga semenarji pridelujejo iz semen in so možne genetske spremembe po oprašitvi z drugim. Če je origano kvaliteten, ga je treba vegetativno razmnoževati z deljenjem grmička.
Navadni Nimda
19 days ago
Tole je super jasno. Ni samo genom tisti, ki daje "dobr okus, lep vonj, barvo, te in one snovi", ampak tudi kombinacija z okoljem (voda, zemla, minerali, morebitna gnojila, pesticidi, žuželke, temperature, vlaga, letni čas cvetenja... vse).
This forum is running Yetanotherforum.
All content is Copyright® Hyde-Park.si (2007-2023), except where outright stolen.