ZokiPoki
2 months ago
V lanskem letu so v Sloveniji zabeležili 16.800 novorojenih, kar je najnižji rezultat od leta 1922, ko se je začelo to spremljati. Po drugi strani pa vzbuja upanje iskanje tujih delavcev, ki se bodo pozneje tudi naturalizirali. Ministrstvo za delo že usklajuje memorandum s Filipini. Kot se ugotavlja so Filipinci dobri delavci in jih imajo delodajalci prav radi, mi je zagotavljal poslovnež iz Rogaške Slatine. Tudi po fizionomiji bodo prikladnejši za naše rasiste, saj nimajo mongoloidnih potez in se bodo lepše stopili Slovenci. Vseeno pa pričakujem oster odziv klovnov Mahniča in Grimsa.
Živela komunistična partija! Živel Josip Broz Tito! Živela Jugoslavija!
Navadni Nimda
2 months ago
Filipini so Katoliška država, tako da una "makarevićka" že mane roke & brusi kremplje, da jih bo prevzgojila v delovce-samoupravljalce ? 
deležnik
2 months ago
A lahko vprašaš Počivalška če ima kakšno pobožno medicinsko sestro?
Navadni Nimda
2 months ago
Filipini imajo dolgo tradicijo komunistične revolucije, ki traja še danes. Tega je tam toliko, da se je Komunistična Partija razcepila na več frakcij, vse Marxistično-Leninistične, kakopak - in nadaljujejo s svojimi revolucionarno-terorističnimi dejavnostmi, na Mindanau in celo na največjem otoku Luzonu (kjer je tudi Manila).

So se slovenski komunisti, v neizmernem pohlepu po novih volilcih, z vlado v Manili zmenili, da svojim terorističnim komunistom podeli splošno amnestijo, ampak da se morajo izseliti v Slovenijo? Slovenija pa se mora zavezati, da jih ne bo vračala v nobenem primeru? 

Folk, ne pozabimo, yugoslovanski komunizem je ZLOČIN proti Človeštvu!
https://en.wikipedia.org/wiki/Communist_armed_conflicts_in_the_Philippines 
deležnik
2 months ago
Filipini so bili včasih kolonija ZDA. Očitno jim njihova oblast ni bila všeč.
Navadni Nimda
2 months ago
Še prej so bili pod Španijo, ki je prav tako imela težave z uporniki, vključno z ljudožerci. Torej idealne sorte Komunisti, za pripeljat v Evropo in jih opremiti z mačeto socializma. 
ZokiPoki
2 months ago
To je usoda naroda, ko folk rajši egoistično drka, kot da bi se poročili in imeli otroke. Namesto z vnuki se rajši zabavajo z borzami.
Živela komunistična partija! Živel Josip Broz Tito! Živela Jugoslavija!
This forum is running Yetanotherforum.
All content is Copyright® Hyde-Park.si (2007-2023), except where outright stolen.