ZokiPoki
a month ago
Včeraj sem videl reklamo, da Eurospin prodaja piščančja bedra po manj kot 2 €/kg. Kako je to mogoče. Potem sem še prebral, da je lastnik Perutnine Ptuj Ukrajinec Myronivskyi. Mogoče ta bedrca celo pozdravijo angino.
Živela komunistična partija! Živel Josip Broz Tito! Živela Jugoslavija!
Navadni Nimda
a month ago
Pomembno je le, da niso "blanširani"? 
kekez
a month ago
Z Eurospinom smo pri nas zaključili.
Nekoč pred časom smo eneparkrat zaašli vanj, kupili nekaj malenkosti, potem je pa sin po zaužitju dobival alergijske reakcije.
Sicer nima znanih alergij na karkoli.

Nazadnje sem jaz tam kupil še eno vino. Ker je to menda italijanska veriga, sem šel pogledat, če imajo sicilijansko vino Nero d'Avola.
So ga imeli skoraj zastonj. Kakovost je bila temu primerna. Zato ga še kar raje kupujem v Italiji kar na pumpah ob avtocesti in tam je v redu.
To sm jest!
ZokiPoki
a month ago
Meni je poceni hrana vedno sumljiva, razen če se prodaja blizu izteka roka uporabe. Npr. Ukrajinec ima farmo piščancev, ki jih prekomerno tretira s hormoni, antibiotiki in drugimi zadevami. Ko mu uspe spraviti robo v EU preko trgovca A, jo le-ta proda B-ju, le-ta C-ju (vse le na papirjih), se sčasoma zabriše sled in na koncu kupiš piščanca, vzgojenega v prijazni kozjanski vasici. Kar se ne uspe prodati, gre v akcijo.
Živela komunistična partija! Živel Josip Broz Tito! Živela Jugoslavija!
ZokiPoki
28 days ago
Zdaj je sezona sladoleda. Pri nas si ga že dolga leta delamo doma. Jaz prisegam na višnjevega. Kupljeni sladoledi so večinoma presladki, zadnjič pa smo poskusili kupljenega z manj sladkorja. Ne samo, da so domači sladoledi cenejši, tudi bolj zdravi so zaradi več sadja in manj sladkorja in so brez aditivov. Res pa domač sladoled ni tako mazav, gladek, kot industrijski. Pri Šiptarjih dobiš pripravljenega iz "praška", iz barvila, vode, sladkorja, aditivov, želatine in arome, zato ne pomnim, kdaj sem ga kupil pri Izmetu Fekaliju. V tej vročini je vsak dan na mizi.
Živela komunistična partija! Živel Josip Broz Tito! Živela Jugoslavija!
Navadni Nimda
28 days ago
Jep, sladkor. Ali pa pri mnogih drugih jedeh natrijeva sol.
Se pa splača potrudit, ker to dolgoročno in opazno prispeva k zdravju. 
kekez
28 days ago
Sem bil kar presenečen, da šipci še zdaj iz praška delajo tudi ljimunad.
V večini naši lokalov je mogoče dobiti kar spodobno limonado, čeprav se tudi pri nas po novem radi sitijo z nekimi priokusi in ta je seveda tudi instant.
Šipci pa kar ne morejo iz svoje kože. Tisto je res 
To sm jest!
This forum is running Yetanotherforum.
All content is Copyright® Hyde-Park.si (2007-2023), except where outright stolen.