ZokiPoki
29 days ago
Zadnje čase zganjajo paniko, kako so nekaterim šnofirili po bančnih računih. Zakaj je to taka grozna tajna, če si denar dobil na zakonit način? Zgleda, da se najbolj bojijo tisti, ki kradejo. Jaz bi za tiste najbolj pomembne politike to javno objavil, najsi bo to Golob ali Janša, pri nas doma ali v Avstraliji ali Romuniji. Itak je jasno, da lahko zelo obogatiš le s krajo, goljufijo ali dedovanjem po kradljivih prednikih. To, da nekdo obogati s slabim plačevanjem delavcev ali dninarjev, je čisto navadna goljufija in izkoriščanje. Pa ne mi srat o trgu dela. Najprej pokradeš državo, spraviš narod na beraško palico, ustvariš en kup brezposelnih in začneš srat o trgu dela. Ne vem, kaj mi je, da sem tako levičarsko razpoložen danes.
Navadni Nimda
29 days ago
Za sledenje & preiskovanje bančnih računov, morajo preiskovalni organi dobiti ODLOČBO SODIŠČA. Brez te, je kakršnokoli preiskovanje proti-zakonito, kokodajsanje o "pravni državi" pa samo poceni štos, vreden posmeha.
kekez
29 days ago
Točno! Jaz imam nelegalen denar lepo doma v žimnici. 
To sm jest!
ZokiPoki
29 days ago
Verjetno ima moj vulkanizer tudi denar v "štrozaku". Kot sem že zadnjič omenil, mi je previjačil in centriral gume za 20€, za drugi avto pa je dal dodaten popust, zneslo je 15€. Če bi šlo za večje vsote, pa ne bi priznal, celo rekel bi, da tega vulkanizerja ne poznam. Tudi Hajdi ne pozna Snežiča, kot tudi Hajdija ne pozna noben od nas klele, anede?
This forum is running Yetanotherforum.
All content is Copyright® Hyde-Park.si (2007-2023), except where outright stolen.